Puff pastry-feta cheese-basil-slugs

Puff pastry-feta cheese-basil-slugs

BlätterteigHirtenkäseBasilikumSchnecken-schnell

Ein Kommilitone von mir hatte letztlich zu allen Geburtstags- und Grillfesten super leckere Blätterteigschnecken mit einer Hirtenkäse/Basilikumfüllung mitgebracht und alle waren einfach nur so -wow- wie super mega lecker, wie geht das!? Und es geht erstaunlich leicht….weshalb ich die nun auch schon 2mal innerhalb von nur einer Woche gemacht habe :D, einfach, lecker und super zum Mitnehmen und Buffets…jej, perfekt.

Danke Pascal! :)

A fellow student always had some fresh, self-made puff pastry-feta cheese-basil-slugs for all the birthdays and BBQs prepared, we had. Everyone was just like -wow- how super mega tasty, how did you do this!? Well, it is surprisingly easy…why I have already made them twice last week :D, simple, delicious and super for taking away or buffets…jej, perfect.

Thanks to Pascal! :)

Translation of the recipe (lots of enjoyment, love and fulfillment): 1: roll out the pastry 2: put one a mixture of crushed cheese and cutted basil (4 stems), spread with a spoon 3: roll 4: cut into 1,5 cm thick pieces 5: bake it for 10 minutes at 200 °C *ready*